SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAM AL-MURBARAK *** PUASA JANGAN TAK PUASA *** SEMOGA KITA MENDAPAT KELEBIHAN BULAN INI

Wednesday, January 21, 2009

setelah sekian lama + pengalaman baru



Pertama sekali mamadz nk mintak maaf cz dh lama mamad tak update mamadz blog. Semua Berlaku akibat ketiadaan laptop bersama mamadz. Laptop mamadz terpaksa dihantar repair. Nasib baik Along mamadz tolong carikan kwn die yang merawat laptop ini... THNX ALONG!!

Sepanjagn ketiadaan laptop itu, tak ade ape-ape yang menarik sangat boleh mamadz ceritakan. Semuanya ok!!

Juz nk kongsi cerita apa yang mamadz lakukan untuk minggu. Rasanya semua orang masih dalam mood Anugerah Juara Lagu 23 yang berlangsung 18 Januari lalu. Best giler mase dapat tahu Meet Uncle Hussein menang. (nasib baik la tak menang kat die lagi, klu menang mesti besar kepala..hehehehe..hanya iklan). Klu korang perasaan masa persembahan Elyana -Kalis Rindu, mesti nampk mamadz kan... hahahaha... Sebenarnya mamadz la yang menari dan megkoreograf persembahan tersebut. Semua terjadi dengan sekejap, bila kwn mamadz, Hadith call dan cakap Elyana nak penari utk AJL. Apalagi excited habis time tue.. huhuhuhuh... lepas sibuk la cari kwn2 untk menari sekali. akhirnya dpt la kumpulan 6 penari.

kenpa tak ramai penari??? Elyana bukannya artis kaya.. die dpt bayar ape yang termampu. Mamadz buat la ikut bajet dia tp mamadz kata kiteorg tetap bagi all out... sesi latihan tak banyak cz banyak kelas jugak sem ni. rasa-rasa tak sampai 10 pun traning.. Banyak jugak org yang tolong untuk menjayakan persembahan ini terutamanya HJH. ROBIAH yang tolong dapat kostum dan sedikit bantuan kewangan. hehehehehe..
Rehesal kt Bukit Jalil?? Banyak cerita best. Nasib baik la mamadz dpt kwan-kwan yang sporting join sekali. Die bantu macam-macam. (klu la mamadz bwat sorang , x terhandle smua). klu korang perasan ada curtain merah dlam performence Elyana, semua tue kami bwt sendiri ok!!! termasuk "crown" yang ade huruf E diatasnya dan rangka curtain tersebut. Cite pasal crown tue, benda tue siap dan dipasang diatas curtain 7.40 mlm pada hari show... gile ke tak... hahahahha.. Apa-apa pun kite hve fun sgt2 hari tue... kite tak pikir nk menang pun asalkan dpat begi yang terbaik..hhuhuhu.. lagi sorang yang mamadz nk ucap terima kasih sgt2 adalah Hadith, yang merangkap pengurus kiteorg dan sanggup hantar kiteorg semua balik umah dengan selamatnya..THNX...

Kat sini ada video dan beberapa gambar kepada sesiapa yang blum tengok... PEACE....


4 comments:

Anakmami said...

So proud of you... semoga pengalaman ini dijadikan panduan untuk terus ke hadapan... ~luvs~

Anakmami said...

lupa laks... siap tengok banyak kali vclip lagi nih kat youtube hehehehe

Anakmami said...

lupa lagik... lepas nih jaga laptop tu baik2 :P nanti sapa yang susah??? aku jugak... **pinjam dialog P Ramlee**

east said...

hohoho

gud job mamad

dah smpi AJL dh ko...


ak gak tersekat kat melake...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...