SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAM AL-MURBARAK *** PUASA JANGAN TAK PUASA *** SEMOGA KITA MENDAPAT KELEBIHAN BULAN INI

Friday, March 20, 2009

bersyukur kerana mempunyai keluarga dan rakan2 semasa ulang tahun!!!! luv it!!!

18 march hari tue is mamafz burfdae... mcm tahun2 lepas ade kwn2 hntr sms hepi burfdae... thnx korang.. Luv ya!!!! muaahxxx... pgi2 lagi dh leh bgun lmbt cz pada hari tue adalah HARI KONVO ASWARA.. so semua kelas pagi dibatalkan..cuma kol 2 je ade kelas ibu (joget gamelan) tp mmdz xexam hari tue (exam hari jumaat tp kena dtg gak cz kedtgan diambil katenya....) dan adenya photoshot bangsawan utk group extra turn..... so aku pun bngun dalam kol 10 then gerak la p aswara.. so dh smpai aswara.. aktiviti seprti biase la... p cafe.. p lab... semata2 nak tggu kol 4 untuk photoshot... nnati mmdz kluarkan gmbr2 photoshot k.. huhuhuhuhu.. pd hari tue gak lau se (pensyarah tari cina aswara) tnya mmdz nk cake ape cz die nk belanja... mmdz pun ckp ape2 pun boleh.. then dalam kol 4 mcm tue.. kiteorg semua brgegas ke bilik kostum untuk tukar baju n photoshot wat kt Studio Petalawati.. setlah habes photoshot n kemas smua kostum pun balik la ke studio.. smpai je lau se suruh masuk studio katenya ade meeting ape tak tau.. sedangkan aku tgh dok kt luar studio merayau2... bile mmdz dh masuk studio... TETIBA... ade org nyanyi lagu burfdae.. terharu huhuhuhuhu.....

upacara kezutan.. hihihi.. thnx Pojie (bju oren), Manja (baju putih), arie (bju belang)


amek gmbr dolu b4 potong (thnx erinFie cz amek gmbr)

mereka sudah kelaparan!! kena cepat potong kek neh.. zizie (sweater itam), pojie (bju oren), farish (bju itam) yg penting lily (singlet itam) tetap pose cantek!!!


potongan yg pertama diberi kpd lau se tanda terima kasih.. thnx lau se!!!!








ketika mmdz dok sedap mkn cheese yougat TETIBA... mmdz kena serangan facial spa percuma dari rakan2... hahhahahaha walau agak berlekit tetapi moment tue la paling best.. thnx to erinFie again 4 the idea n mnjadi jeneral menyerang mmdz...




lepas mkn semua kiteorg pun p lepak kedai kak lin kat TEBING (sebelah dataran merdeka)n mkn dinner kt sana....


bile balik pulak... ateh yasmin (kakak) plak wat kezutan die telah belikan mmdz cup cake atas pertolangan along yusnie (kakak juga).. cantek n comel (secomel burdae boi!!! ahhahahaaha).... mmdz mkn kek ini bersama mama n papa....

gmbr keta ini mcm satu sindiran bile aku nk amek lesen keta je...hehehhehehehe

pose ngn kek sket!!!!


*ocha, erin n farish thnx 4 the support... tklu xde korng mesti aku dh meraung gila talak!!!! ahhahahaha.. w/pun korg selalu sangkak aku.. aku x amek hati, aku sakit hati je.. hehehehhe memain.. xtahu la tnpa korang aku dh meraung bagai nk gile kot skrg nie....LUV!!!!!

1 comment:

akupelmalisme said...

bahagia mamad...happy birthday!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...