SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAM AL-MURBARAK *** PUASA JANGAN TAK PUASA *** SEMOGA KITA MENDAPAT KELEBIHAN BULAN INI

Thursday, March 17, 2011

Dancers Spotted

klik pada gambar untuk besarkannya...


kanan : penari bharatanatyam membeli makan di kedai mamak sunguh ironik bukan...
kiri : sungguh bergaya penari tari inai ini.. walaupon!!! (klik sini)


kanan : penari bharatanatyam menuju ke kedai emas untuk membeli aksesori.. walaupun aksesori kat badan dah berlambak....
kiri : gelang ini la yang beli di kedai emas tadi.. dua penari tari inai dibelakang pura-pura tak nampak.. sentap sebab penari bharatanatyam kaya mereka hanya ada duit seringgit sahaja...


kanan : penari bharatanatyam dan mongolian yang mempromosikan CoolBlog sebelum mempromosikan di negara mereka...
kiri : kelas penari-penari ini main congkak kepada Parkson..


kanan : penari bharatanatyam lelaki menunggu pasangannya.. "cepat la mak dah panas ni" (klik sini)
kiri : rupa-rupanya pasangan sedang bershopping bersama penari mongolian...


kanan : penari mongolian mencari beg baru... "kat negara aku xde beg mcmnie.. kelas la malaysia ini".. auntie jual itu cakap "beg ini dari China" penari mongolian tersentap sekejap..
kiri : penari bharatanatyam dan tari inai menuju ke atm untuk mengeluarkan duit show...


kanan : penari tari inai ini cuba mengoda lelaki ini dengan membeli CoolBlog..
kiri : setelah penat bermain caklempong dan make-up.. mereka pon tido ngn amannya...


kanan : gigihnya dia nie... hahahahhaha
kiri : comel tak die tido?? (klik sini)


*terima kasih untuk Dance Route kerana membri semua gambar nie...

4 comments:

teKukur Jantan said...

wah.. muka tekukurjantan ada dlm blog Min-Ha-Min-Dal.. trimakasih kerna promosi saya..

maMaD Hj. SaM said...

saya memag suka tolong kawan2.. hahaha

teKukur Jantan said...

boleh le mintak royalti skit, sbb guna muka tekukurjantan dlm blog Min-Ha-Min-Dal

maMaD Hj. SaM said...

p mintak kt nuffnag yerk.. heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...