SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAM AL-MURBARAK *** PUASA JANGAN TAK PUASA *** SEMOGA KITA MENDAPAT KELEBIHAN BULAN INI

Monday, November 10, 2008

Minggu yang aku rasakan bermakna.


Minggu amat bermakna kerana minggu ini berakhirnya minggu penghantaran semua assigement mamadz. yeah!!!!!! Cuma tinggal lagi 2 je. 2 keja ini pun masih dalam proses. hurm.... Minggu ini juga berakhirnya semua event falkuti tari, ASWARA yang aku agak terlibat, dengan berakhirnya JAMU Ahad lepas mamadz kena banyak fokuskan kt studi pulak skrang. Minggu ini juga telah berlaku sesuatu dalan sejarah dunia iaitu Barack Obama telah dipilih secara sah menjadi presiden AS dan perkara ini mungkin boleh mengubah situasi dunia skrang pada pendapat mamadz. Orang yang mamadz kenal yang amati meminati Obama adalah Sir Joseph. Sir amat suka sangat Obama. Kadang-kadang tak sabar nak bercit cat dengan Sir tentang hal ini. Dengan kemenangan Obama, beliau telah menjadi presiden AS yang pertama yang berkulit hitam. kemenangan beliau juga disambut baik oleh pemimpin dunia. Walaupun beliau belum lagi memerintah AS, beliau hanya boleh memasukki White House pada Febuari tahun depan, mamadz rasakan beliau yang mengubah pelbagai benda dari isu peperangan hingga kriss ekonomi AS yang memberi tamparan yang hebat ke seluruh dunia. Marilah kita bersama-sama mendoakan agar Obama dapat melakukan apa yang kita harapkan di seluruh dunia. AMIN...

*syukurlah ada orang telah keluar dari satu tirai yang mamadz rasa macam dah tak revelan.. peace...
*harap-harap tumpukan pada studi.. dah nak exam..arrghhh..

2 comments:

Hafeidz bin Hadi said...

Bagus2!..truskan usaha membuat blog ni..:).
good luck..

Anakmami said...

Congrats dah ada blog sendiri... pastikan ianya tempat berkongsi ilmu dan memartabatkan agama Islam!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...